ЕФИРНИ ПРИЕМНИЦИПромоции на месец май

OCTAGON SF8008 UHD 4K COMBO
OCTAGON SF8008 UHD 4K COMBO
277,20 Лв.  264,00 Лв.
Спести: 5% отстъпка
uClan USTYM 4K PRO UHD E2 COMBO
uClan USTYM 4K PRO UHD E2 COMBO
252,00 Лв.  240,00 Лв.
Спести: 5% отстъпка
uClan DENYS H.265 PRO COMBO EU+
uClan DENYS H.265 PRO COMBO EU+
151,80 Лв.  144,00 Лв.
Спести: 5% отстъпка

Copyright © 2023 MSA Ltd. Sat TV Shop.